Winter Activiteiten

Ettelsbaan skieen 

Het hele jaar door geopend van 9–17 uur, wanneer men kan skieen is de kabelbaan vanaf 8.00 uur geopend.De kabelbaan gaat naar het Hochplateau van de Ettelsberg. Hier boven bevindt zich de authentieke Ettelsberghütte (Siggi). Deze unieke Willinger Hochheide met zomer en winterwandelgebied en de langste skipisten van de regio. Op Ski Schule Willingen vind u informatie over o.a. lessen en verhuur van materialen.

 

Arreslee

Met paard en wagen erop uit, dit kunt u zomers en s’winters doen. Er zijn completen arrangementen te boeken. Hapje en drankje worden voor onderweg mee genomen.Het enigste wat u maar hoeft te doen is gewoonweg genieten van alles om u heen. Op Hartmut kesper vind u meer informatie.

 

Glasblazerij

In Willingen kunt u veel leren over de eeuwenoude traditie van het glasblazen. Ontdek hoe het 1300 graden gesmolten glas voor je ogen veranderd van vorm en kleur. Maak van uw bezoek een ware belevenis door aan het werk te gaan met uw eigen glas. Een bezoek aan de tentoonstelling en verkoop ruimte laat zien wat je allemaal nog meer met glas kunt doen. Verwen uzelf in het aangrenzende cafe en geniet van allerlei soorten koffie.

 

Laguna bad

Tegen over het v.v.v.in Willingen, ligt het bekende lagune bad, heerlijk genieten van het prachtige zwembad , de sauna of een ontspannende massage. De sauna kunt u ook s’nachts bezoeken bel dan het volgende Telefoonnummer 0 56 32/96 94 30.